Realiseer moeiteloos jouw dromen en doelen op een manier die bij jou past!

Jouw zakelijke planner

Er is altijd ruimte voor verbetering

Vanaf het eerste moment dat ik als ondernemer aan de slag ging, wist ik dat een goede planning essentieel was. Toch trapte ik regelmatig weer in dezelfde valkuilen: te veel willen doen in te weinig tijd, niet gestructureerd te werk gaan, me laten afleiden door losse eindjes. De scheiding tussen werk en privé werd steeds vager. Sterker nog, na een tijdje waren mijn beide werelden zo met elkaar verweven dat ik het idee had altijd aan het werk te zijn. Dat moest anders… Maar hoe?

Honderden vrouwen lopen met mijn Flow Planners in hun tas.

Ik verdiepte me in allerlei manieren van plannen, persoonlijke effectiviteit en mindset en al snel ontdekte ik patronen. Iedere keer ging het op hetzelfde punt fout. Hoe kon ik dat voorkomen?

Inmiddels ben ik heel wat studies, boeken en trajecten verder en kan ik mezelf bestempelen als expert op het gebied van planning, persoonlijke effectiviteit en flow in je onderneming en leven. Honderden vrouwen hebben mijn Flow Planners in hun tas zitten en gebruiken deze op dagelijkse basis. 

Planning laten maken

Klantreviews

"Ik ben minder gaan uitstellen en heb meer tijd voor leuke dingen."

Ik heb er heel veel aan gehad, maar de belangrijkste resultaten voor mij zijn dat ik minder ben gaan uitstellen of dingen op het laatste moment ben gaan doen. Doordat ik een goede planning heb gemaakt. Ook heb ik meer tijd voor leuke dingen om te doen. Ik kan meer tijd doorbrengen met familie en dat is voor mij heel belangrijk!

- Nienke Beukema

" Eindelijk weer eens relaxed weekend!"

De afgelopen tijd had ik het druk in mijn hoofd en twijfelde regelmatig of ik wel het juiste deed. Ik dacht dat ik overzicht had, totdat ik met Marloes ging samenwerken. Nu helpt Marloes mij om doelgericht te werken en heb ik aan het eind van de week een voldaan gevoel. Echt weekend, dat is toch relaxed! Marloes weet als geen ander hoe je een planning maakt die bij mij past. Dat zocht ik en ik ben blij dat ik met haar mag werken.

"Ik werk veel gerichter en dat geeft mij weer rust."

Ik vind plannen echt verschrikkelijk. Wanneer ik zelf een poging onderneem dwaal ik steeds af naar dingen die ik wel leuk vind. Toch heb ik tijdens een 1 op 1 sessie met Marloes ervaren wat de voordelen zijn van plannen. Door na te denken over mijn weekritme en door op te schrijven wat mijn doelen zijn voor de komende periode en de daarbij behorende taken werk ik veel gerichter en dat geeft mij een hoop rust!

- Lianne Meesen

Loop jij ook regelmatig vast op:

Wanneer het niet helder is wat je precies moet doen, hoeveel tijd je daarvoor hebt en hoe je dat moet indelen, loop je altijd achter de feiten aan. Ook al gooi je er vijf lijstjes en zes planners tegenaan.

Stel nou dat je leven er zo uitziet:

Personal Assistent voor ondernemers

Samen brengen we letterlijk en figuurlijk de rust terug binnen jouw bedrijf. We beginnen met het in kaart brengen van alle open eindjes en het bepalen van de werkzaamheden die jouw echt naar het volgende niveau gaan brengen. 

Wat heb jij nodig om je planning overzichtelijk te maken?

Dit aanbod is voor jou wanneer je het als onderneemster vooral heel druk hebt met de drukte die jijzelf creëert. Je bent op zoek naar balans en structuur en je wilt leren hoe je dit kunt doen op een natuurlijke manier.

Dit alles vanuit flow en voldoende vrijheid!

Ik dacht niet dat flexibel plannen mogelijk was. Inmiddels zie ik in dat dat wel kan! Nu heb ik de juiste structuur, zodat ik doe wat ik moet doen. Met voldoende vrijheid om mee te bewegen in mijn persoonlijke ritme.

Angela Lodder

Dan begint het spel pas echt

Heb je rust en overzicht in je planning? Dan wordt het pas echt leuk! We gaan kijken naar jouw patronen en overtuigingen die je niet meer dienen in het realiseren van jouw dromen en doelen. En ondertussen maken we jouw bedrijf klaar om op te kunnen schalen, zodat dat je daarvoor jezelf in 300 bochten hoeft te wringen.

Wat mag je van mij verwachten tijdens ons traject?

De kick-off

Dit gesprek duurt zo’n drie uur en hierin verzamelen we samen alle taken die nu nog in jouw hoofd rondtollen. Dit geldt voor zowel privé als zakelijke taken. Samen zorgen we ervoor dat je weer rust in je kop krijgt.

Jouw back-up

Loop je vast? Voel je stress door de keuzes die je maakt? Een succesvolle onderneemster kan snel schakelen. Tijdens dit traject mag je me onbeperkt What’s appen. Beter nog, wil ik dat je me appt zodra er iets jou in de weg zit. Zo kunnen we zo snel mogelijk resultaten boeken!

Maandelijkse calls

Naast de back-up hebben we iedere maand 2 calls van 45 minuten waarin we de prioriteiten en richting voor de komende maand te bepalen. Samen brengen we structuur aan, zodat je steeds meer gaat werken vanuit je eigen unieke ritme.

En dit krijg je er ook nog bij:

Online leeromgeving

In mijn online leeromgeving staan praktische video’s. Deze lessen volg je niet 1 voor 1 op, maar je pakt uitsluitend wat jij nodig hebt voor jou en jouw bedrijf. Hierdoor blijft kostbare tijd bespaard tijdens onze gesprekken en hebben we voldoende ruimte om de diepte in te gaan!

Praktisch verslag

Naast een hoop mindfucks die we samen onderuit gaan halen zullen ook een hoop praktische zaken aan de orde komen. Tijdens ons gesprek focus jij je volledig op ons gesprek en hou ik een lijst bij met alle praktische zaken die geregeld moeten worden. Hiervan ontvang je een verslag, zodat je weet wat je te doen staat!

Goal Getters Membership

Heb je nog geen systeem waar jij je taken en doelen in bijhoudt? No worries. Je krijgt het exclusieve Notion – Goal Getters Dashboard er gratis bij. Heb je al wel een systeem, werk je bijvoorbeeld met Asana en ben je hier helemaal happy mee? Never change a winning team. Dan laten we dit gedeelte zoals het is. Waarschijnlijk gooien we al genoeg om. 

Jouw investering is €1997,- exclusief BTW voor 3 maanden

Boek direct jouw gratis kennismakingsgesprek

Taken uitbesteden als ondernemer

Voelt 3 maanden momenteel als een te grote commitment en wil je de hoop gelijk opgeven? Stop! Waarschijnlijk wordt je op dit moment veel gelukkiger van een Focussessie

Daar kan ik inkomen, daarom hou ik van flexibel plannen. We maken een planning op een manier die bij jou past, met altijd de ruimte en mogelijkheid om wat te schuiven. Ook jij gaat plannen leuk vinden!

Ben jij er klaar voor om gestructureerd jouw bedrijf te leiden en een duidelijke scheiding tussen werk en privé te ervaren? Dan ga ik graag met je aan de slag!