Planner 2019 Pink Floral

Planner 2019

Flow Planners 2019 Pink en Mint

Dé perfecte tool om jou te ondersteunen.

De Flow Planners is speciaal ontwikkeld voor jou als ondernemende vrouw. Heb jij een ontwikkelings mindset en ben je op zoek naar rust en overzichtdan is Flow Planners de ideale planner voor jou! Met de Flow Planners ga ik jou helpen bij het plannen vanuit gevoel van innerlijk balans in plaats van vanuit het moeten. Maak ruimte voor je eigen verlangens en behoeften en ze deze om tot concrete plannen en doelen voor de toekomst.

De kracht van Flow Planners

 Verzamelen
Verzamelen

De Flow Planners is een echte alles-in-1 planner. Met voldoende ruimte voor zowel zakelijk als privé. Denk hierbij aan to-do’s, boodschappenlijstje, focuspunten, maaltijdplanning, bel lijst, blanco notitieruimte en je waterinname.

 Connecten
Connecten

Laat je inspireren en motiveren via een van onze social media kanalen of via onze blogs en ontvang tips en inspiratie op het gebied van planning en mindset. Tevens zijn er toffe workshops om samen aan de slag te gaan!

 Plannen
Plannen

Waar wil jij naar toe? Wat wil jij bereiken? Bepaal met behulp van vele vragen en het visionboard je jaardoelen voor 2019. Verklein ze vervolgens tot maanddoelen, weekdoelen en dagelijkse taken.

Inhoud Planner 2019

[sp_wpcarousel id=”2967″]

UITVERKOOP

Bestel nu jouw planner voor 2019 met flinke korting en geniet de 2e helft van 2019 van orde en overzicht.
Maak je keuze uit de 2 verschillende covers. De Mint Floral en de classic Pink Floral. Welke kies jij?