In de media

Flow Planners - Come on lets do this

REVIEW OP COMEONLETSDOTHIS.COM

28-03-2019

Hoe doe je dat, fulltime werken en moeder zijn van 6 kinderen? Het is denk ik de vraag die ik het meeste hoor. Ik snap de vraag ook heel erg goed, want bij mijn eerste had ik het echt gigantisch druk voor mijn gevoel. Dacht soms geen tijd te hebben voor het strijkgoed of om nog een fatsoenlijke maaltijd op tafel te zetten. Ik was soms blij dat hij op bed lag, want dan kon ik eindelijk op de bank neerploffen.

Flow Planners planner 2019

REVIEW OP MAMAMETPASSIE.NL

08-01-2019

Ik weet niet hoe het met jou zit, maar soms is het allemaal best een beetje veel. De kids verzorgen, een huishouden runnen, werken bij mijn werkgever, een sociaal leven hebben en daarnaast heb ik ook nog twee bedrijven. Af en toe is het gewoon een chaos in mijn hoofd. Chaos die ik niet kan gebruiken als ik wil groeien als persoon, als moeder, als ondernemer.

Review Flow Planners Mom Ambition

REVIEW OP MOMAMBITION.NL

15-12-2018

Met een nieuw jaar in aantocht mogen we ook weer een nieuwe agenda shoppen! Een fris nieuw ongeschreven boek, genieten! Mijn oog is gevallen op de Flow Planners 2019 agenda. Een agenda waarbij zakelijk en privé samenkomen. Gemaakt voor de ambitieuze en ondernemende vrouw. Nieuwsgierig? Lees de uitgebreide review.

Revies Flow Planners agenda

REVIEW OP LEKKERLEVENMETMINDER.NL

27-11-2018

De Flow Planners Agenda is een vrij ‘jonge’ planner; hij werd vorig jaar voor het eerst op de markt gebracht door Marloes de Jong. Haar missie met deze planner? Mensen helpen om te plannen vanuit een gevoel van innerlijke balans, in plaats van ‘moeten’. En met ‘mensen’ bedoelt Marloes dan vooral ondernemende vrouwen met een mindset die gericht is op ontwikkeling.

Marloes de Jong

INTERVIEW OP WWW.BLOESEMMARKETING.NL

05-06-2018

Marloes de Jong lanceerde september 2017 haar eigen planner, de Flow Planners. Hoe tof is dat? Maar dat het ontwikkelen van je eigen product een proces is, dat lees je in dit blog.

Video review op Miss Lizzy

VIDEO REVIEW OP MISSLIZZY.NL

25-04-2018

Vandaag heb ik voor jullie een kijkje in mijn nieuwe planner: De Flow plnnrs 2018 agenda. Deze heb ik tijdens een leuke win-acties op Facebook gewonnen. Hierdoor kan ik deze nu met jullie doornemen en mijn 1e indruk en mening erover geven in deze video. Al met al ben ik zeer te spreken over deze planner. Ik vind het erg leuk dat het een vierkant model is.

Review Flow Planners op Mamaloublogt.nl

REVIEW OP MAMALOUBLOGT.NL

25-04-2018

Ik ben moeder van drie kinderen, werk in loondienst, hou een blog bij, ik heb creatieve hobby’s en oh ja ik heb ook nog een relatie. Hoe doe je dat toch? hoor ik meer dan eens. Spoiler: plannen, plannen, op mijn snufferd gaan en weer opstaan. Het is een zelfopgelegd druk leven, maar ik zou niet anders willen. Nou ja, ik zou het nòg beter willen combineren. Dat plannen is soms een dingetje, maar als het wel lukt geeft dat een enorme kick. Een motivatieboost vooruit. Een goede planner die zakelijk en privé combineert, is voor mij daarom enorm belangrijk.

Interview | Dutch Girlboss | Flow Planners | Marloes de Jong

INTERVIEW OP DUCTH GIRLBOSS

30-01-2018

Interview 40 met Dutch Girlboss Marloes de Jong ”Vind je waarom! De allerbelangrijkste vraag is toch echt waarom wil je “iets” doen”.
Marloes de Jong, getrouwd, mama van 2 jongens en ze woont in Stellendam, Zuid-Holland. Ze is de eigenaresse van Flow Planners. Wil je weten hoe Marloes na 3 jaar niet gewerkt te hebben heeft besloten om voor zichzelf te beginnen? Lees dan snel verder.

Review Flow Planners | Mar-JoYa

REVIEW OP Mar-JoYa

18-01-2018

Eenmaal het pakje geopend, ben ik in ieder geval blij verrast. De uitstraling en vormgeving geeft juist rust. Het roze en het mintgroen zorgen voor een mooie balans. Het schreeuwt niet. Het golft. Wat meteen opvalt en wat voor mij een groot voordeel is, is dat zowel persoonlijk als zakelijk goed te verwerken is in de agenda. Eén agenda voor alles. De ruimte voor het weekmenu vind ik ideaal. Het is de makkelijkste manier om bewust en gezond te eten.

Marloes | Flow Planners

INTERVIEW OP CURVACIOUS

15-01-2018

Ruim een derde van alle ondernemers in Nederland is vrouw en er zijn heel veel vrouwen die eraan denken om een eigen bedrijf te gaan starten. Wellicht heb jij hier ook al eens over nagedacht? Of ben je al onderweg maar heb je nog net dat duwtje in de goede richting nodig om er helemaal voor te kunnen/durven gaan? Deze inspirerende vrouwelijke ondernemers gingen je voor! Vandaag aan de beurt: Marloes de Jong van Flow Planners.

Review Flow Planners | Pinkpress

REVIEW OP PINKPRESS

15-01-2018

De Flow Planner heeft echt alles wat ik wil! Een boodschappen lijstje, een maaltijd overzicht – handig voor mijn dieet – en echt leuk, die water flessen! Gewoon dat je genoeg drinkt. De taken, je persoonlijke focuspunten, de weekdoelen. Echt alles staat er in, met genoeg ruimte om nog zelf van alles in te vullen. Echt de perfecte planner voor de thuiswerker. Ik hou ervan om altijd een planner opengeslagen te hebben, zodat ik precies kan zien wat ik nog moet doen. Deze heeft dan zo een duidelijk overzicht!

Review Flow Planners | My little happiness

REVIEW OP MY LITTLE HAPPINESS

12-01-2018

Het nieuwe jaar is weer begonnen en dat betekent de start van een nieuwe agenda! Tegenwoordig wordt er steeds meer gebruik gemaakt van online agenda’s. Ik heb hier niks mee en vind het nog steeds handiger én leuker om een papieren agenda te hebben. Naast mijn computer heb ik ook altijd tig notitieboekjes liggen om aantekeningen en planningen te maken. Dat is met mijn nieuwe agenda niet meer nodig!

Review Flow Planners | Slowfoody

REVIEW OP SLOWFOODY

12-01-2018

Een goede agenda is dan ook zeker geen overbodige luxe voor mij. Helaas zijn de standaard agenda’s niet toereikend voor al die afspraken en notities die ik erin kwijt zou willen. Toen ik dus van de Flow Planners Agenda hoorde, werd ik al enigszins enthousiast. Nu ik hem een paar weken in gebruik heb, weet ik pas hoe functioneel deze planner echt is.

Revieuw Flow Planners | Mamaloublogt

REVIEW OP MAMALOUBLOGT

10-01-2018

Hij is lekker groot, er is ruimte voor urenregistratie, takenlijsten en daarnaast ruimte voor privé taken. Ook mijn visueel ingestelde ik word blij van het gebruikte mint/roze kleurenpalet en de quotes. Ook al komen hier geen zoetsappige zinnetjes het huis in, in mijn planners zijn ze meer dan welkom. Een zie je wel! Een kom op je kan het! Een ga zo door, je bent op de goede weg. Ik hou er van.

Flow Planners weekoverzicht ma di groen

REVIEW OP SIMPEL RIJK LEVEN

02-01-2018

De flow planners heeft Marloes gemaakt om orde, structuur en overzicht aan te brengen in jouw dagelijks leven. En dat is haar behoorlijk gelukt. De planner staat vol met handige vision boards, weekvooruitzichten, dagdoelen en kwartaaltips. Het is een uitgebreide planner geworden gericht op ondernemende & ambitieuze vrouwen. Het is het eerste jaar dat deze mooie en gebruikersvriendelijke planner op de markt is.

Blogpost: Lekker leven met minder - Flow Planners

REVIEW OP LEKKER LEVEN MET MINDER

10-12-2017

Als je een nieuwe planner wilt, dan heb je meer keuze dan ooit. Dat is handig, maar het maakt kiezen ook wat ingewikkeld. Waar ga je voor? Nu ik de laatste maanden van het jaar met een planner heb gewerkt en toch merk hoeveel focus het me geeft, besloot ik mijn kanshebbers eens van dichtbij te bekijken.

Interview Marloes de Jong Flow Planners

INTERVIEW OP STYLED BY KRIS

17-09-2017

Niets is zo inspirerend dan het lezen van succesverhalen van echte girl bosses! Of het nu het opzetten van een eigen bedrijf of een bijzonder toffe baan is.. Daarom ga ik de komende tijd elke maand een girl boss interviewen die mij inspireert! Overigens denk ik dat er in elke vrouw een girl boss schuilt, als je iets maar écht wilt en er vervolgens 100% voor gaat. Who run the world? Girls!