Workshop

Workshops

Super blij en enthousiast kan ik vertellen dat we vanaf nu ook workshops gaan aanbieden vanuit Flow Planners en de eerst staat zelfs al gepland op 18 september!

Deze workshop is een samenwerking tussen Flow Planners en Tanja de Bie (I have so many ideas) en wordt aangeboden onder de naam HIP. HIP staat voor Het Intuïtieve Plannen, want wij geloven dat plannen en werken vanuit je gevoel een belangrijke stap is op weg naar geluk .
We gaan je leren om meer te plannen vanuit je gevoel en intuïtie, in plaats van vanuit het takenlijstje vol met “moeten”

HERKENBAAR?

Dagen, zo niet weken of maanden, vliegen voorbij, zonder dat je echt even de tijd neemt om stil te staan bij jouw persoonlijke wensen.

Je doet je werk en werkt vaak in opdracht van anderen. Het werken in je bedrijf gaat super. Maar het werken áán je bedrijf en áán jezelf is een ondergeschoven kindje.

Vragen als; “Wie ben ik”, “Waar sta ik en waar wil ik naar toe” en “Wat past nu echt bij mij” blijven onbeantwoord.

Je hebt dromen in het leven, maar je weet niet welke stappen je moet ondernemen om je dromen daadwerkelijk te realiseren.

Precies dáár gaan wij jou bij helpen!

INHOUD VAN DE WORKSHOP
HOE KAN IK ERBIJ ZIJN?

Voor meer informatie over onze workshop wil ik je graag doorverwijzen naar de website van Het Intuïtieve Plannen!

Hier vertellen wij je alles over de workshop en vind je ook de meest gestelde vragen.
Heb je na het zien van de website toch nog vragen? Stuur dan een e-mail naar info@flowplanners.nl!

Ik kijk er naar uit om jou daar in real life te ontmoeten en om samen te werken in de richting van jouw dromen!

 

Liefs Marloes

WIE ZIJN WIJ?

Tanja de Bie – van Leeuwen, eigenaresse van I have so many ideas, is zoals de naam al doet vermoeden een creatieve brein met eindeloos veel ideeën. Hierdoor ziet zij veel kansen en potentie. Zij weet mensen te begeleiden van een simpel idee naar een core-strategy.

Marloes | Flow Planners

Marloes de Jong, eigenaresse van Flow Planners, is een doelgerichte planner die stilstaat bij de gevoelens en behoeftes van mensen. Plannen vanuit het innerlijke balans is volgens haar de basis voor een gezonde levensstijl.