” Ik ben ervan overtuigd dat er een hardnekkige misvatting heerst rondom plannen en manieren waarop mensen tegenwoordig werken, wat ervoor zorgt dat er veel gezegd wordt en weinig gerealiseerd. “

– Marloes de Jong –

Jammer joh, dat leven in de 21e eeuw.

Afleiding. Gebrek aan focus.  Externe prikkels. Terugvallen in veilige patronen. Tienduizend ballen hooghouden? Sociale verplichtingen. Chaos. Onrust.

Waar is nou die vrijheid waar je zo van droomde voordat je ging ondernemen?

Je probeert alles bij te houden en overal ja op te zeggen. Het is nauwelijks bij te houden en toch wil je niemand teleur stellen. Behalve jezelf…

Flow Sessie - Flow Planners

Tijdelijke bonus:
Cursus - patronen doorbreken

Afgelopen maand stond het membership in het teken van het doorbreken van patronen. De cursus die ik daarvoor heb ontwikkelt krijg jij deze maand gratis wanneer je je aanmeld voor het membership! 

Planning maken

Het is allemaal niet zo moeilijk

Als ik ergens duizend procent van overtuigd ben is dat we het onszelf zo onnodig moeilijk maken. We proberen onszelf in bochten te wringen die niet lukken. Jassen aan te trekken die niet passen. 

Overtuigingen, gewoontes, ritmes, pogingen om je leven te veranderen…

 • Om 5u opstaan, omdat inspirator X dat ook doet. 
 • Dikke stress door je “Inbox Zero” beleid.
 • Plannen laten vallen “anders is er geen ruimte voor creativiteit”.
 • Onmogelijke deadlines doordat je jezelf wijs maakt dat je dan echt goed kan presteren
 • 60 uur in de week werken hoort er nu eenmaal bij als ondernemer.
 • “Doelen stellen doe ik niet aan, want wat als ik het straks niet meer wil?”
 • Stiekem gewoon bang dat je je doelen niet haalt…

In het membership ga ik jou niet vertellen dat het anders kan. Ik neem je mee op ontdekkingstocht zodat jij gaat ervaren wat voor jou werkt.  

Ik geloof namelijk niet pasklare methodieken of systemen die voor iedereen werken. Wordt ook een Goal Getter en ontdek welke manier van werken bij jou past! 

Dit is wat je iedere maand krijgt

Persoonlijke effectiviteit

Workshops

Iedere maand is er een nieuwe workshop. De onderwerpen zijn afwisselend en tijdens deze sessie krijg je niet alleen maar kennis, je wordt ook direct aan het werk gezet. Zo creëren we met elkaar de ruimte om daadwerkelijk aan de slag te gaan. Kan je er niet bij zijn? De opnames van de workshops zullen via de mail met je worden gedeeld.

Flow Sessies

Iedere week is er Flow Sessies (m.u.v. de schoolvakanties). In een werkblok van 3 focusuren gaan we samen werken. Geen gezellig praatclubje, maar met volle focus aan je doelen werken. Iedere keer ben ik opnieuw verbaasd van de hoeveelheid werk die tijdens deze sessies, op een relaxte manier, wordt afgetikt! De sessies zijn afwisselend op dinsdag en woensdag.

Motivatie ondernemers

Community

Ik geloof dat je niet alleen van mij kan leren, maar juist ook van elkaar. In deze Facebookgroep kun je vragen stellen en kennis delen. Ook vieren we samen onze successen en krijg je feedback van mij en/of een van de andere Goal Getters! Daarnaast is dit de plek waar ik zo nu en dan extra tips, tricks en inspiratie deel.

Productiviteit

Leeromgeving

Zolang jij lid bent, heb je toegang tot de online leeromgeving. Met regelmaat worden er nieuwe lessen en/of handige tools toegevoegd. Denk hierbij aan lessen over doelen stellen, systemisch denken, flexibel plannen en meer! Altijd praktisch toepasbaar, zodat jij hier direct mee aan de slag kunt.

De investering in het Goal Getters - Membership is €27,- exclusief BTW per maand

Je zit nergens aan vast, want je kan elke maand opzeggen. Uiteraard kan je ook weer opnieuw instappen zodra je dat wilt. Je houdt 4 maanden toegang tot de replays van de workshops die zijn gegeven in de maand(en) dat je betaalt hebt.

Data live sessies

Het is niet noodzakelijk om iedere sessie aanwezig te zijn.

Er zijn met regelmaat livesessies zodat iedereen de kans krijg om bij minimaal 1 sessie aanwezig te zijn. Jij bepaald wat voor jou relevant is.
Maandelijks zijn er minimaal 3 Flow Sessies en 1 Masterclass. Tijdens de schoolvakanties zijn er geen live sessies.

April: Productiviteit
 • Woensdag – 6 april – Flow Sessie
 • Maandag – 11 april – Flow Sessie
 • Donderdag – 14 april – Masterclass
 • Woensdag – 20 april – Flow Sessie
MEI: Prioriteiten stellen
 • Woensdag – 11 mei – Flow Sessie
 • Maandag – 16 mei – Flow Sessie
 • Dinsdag – 17 mei – Masterclass
 • Dinsdag – 24 mei – Flow Sessie
JUNI: Thema nader te bepalen
 • Woensdag – 1 juni – Flow Sessie
 • Dinsdag – 7 juni – Flow Sessie
 • Woensdag – 15 juni – Flow Sessie
 • Dinsdag – 21 juni – Flow Sessie
 • Donderdag – 23 juni – Masterclass
 • Woensdag – 29 juni – Flow Sessie

Wie is Marloes?

Hi! Ik ben Marloes de Jong, 37 lentes jong. Ik het dagelijkse leven ben ik moeder van Thijs en Daan en getrouwd met John. Sinds 2020 wonen wij, samen met mijn schoonouders, in ons droomhuis in Ouddorp.

Als ondernemer is het mijn missie om jou te laten ervaren dat het ook anders kan. Ik begeleid ondernemers naar meer rust, overzicht en focus waardoor dromen en doelen op een relaxte manier worden behaald.

Je mag me best eigenwijs noemen. Daarnaast heb ik in mijn vorige leven van alles gedaan op werkvlak. Dat heeft er wel toe bijgedragen dat ik heel wat kennis en ervaring rijker ben geworden.

Ik werd hier alleen niet gelukkig van. Al vrij snel zag ik waar het makkelijker, beter of slimmer kon binnen een bedrijf, maar mijn visie werd veelal niet gewaardeerd. Daarnaast miste ik de vrijheid die ik als eigengereid persoon (lieve benadering voor eigenwijs) zo voor ogen heb.

In 2016 na ik de sprong in het diepe door mijn eigen planners op de markt te brengen. Vanaf daar ging alles in een stroomversnelling. Inmiddels begeleid ik ervaren ondernemers 1 op 1 naar meer rust en overzicht in hun bedrijf. Daarnaast leer ik ze doelgericht werken, zonder concessies te doen op alle gebieden van hun leven. 

Omdat mijn tijd beperkt is, maar ik sta te popelen om het leven van een grote groep ondernemers drastisch om te gooien heb ik besloten om een belangrijk deel van mijn kennis in te zetten in deze Membership

Toegang tot mijn lessen, inzichten en kennis op een laagdrempelig en resultaat gerichte manier was nog nooit zo makkelijk!

Personal Assistent voor ondernemers

Veelgestelde vragen

Voor ondernemers die klaar zijn met zichzelf kleinhouden en verlangen naar grote resultaten, zonder dat ze hier privé de prijs voor betalen. Ondernemen in rust en met overzicht. Vertrouwen in je toekomst en in jezelf terwijl je ten volste geniet van het leven. Utopie? Echt niet :-D.

Laat me beginnen met het feit dat zelfs 1 sessie of de community zijn geld meer dan waard is!

Daarbij is niet de bedoeling dat jij, koste wat kost, iedere sessie in je agenda propt. Het is juist de bedoeling dat je gaat ondernemen en werken op basis van jouw voorwaarden. Je kiest zelf waar je aan wilt deelnemen en wat je eventueel later terug wilt kijken. 

 • De Flow Sessies zijn wekelijks van 09:00u – 12:00u. De dagen wisselen tussen dinsdag en woensdag. Zo is er altijd wel een dag dat jij kan aanhaken.
  Hiervan ontvang je geen opname. De kracht zit hem juist in het erbij aanwezig zijn. Kan je hier niet bij aanwezig zijn? In de leeromgeving vind je een Flow Gids waarin ik uitleg hoe je deze sessie ook voor jezelf kunt faciliteren.
 • De workshops vinden op dinsdag of donderdag ochtend om 10:00u plaats. Kan je hier niet bij aanwezig zijn? Geen probleem, van deze sessies ontvang je een opname! Daarnaast ontvang je de workshop ook in geschreven cursus vorm!

In de maanden juli en augustus zullen er geen sessies plaatsvinden. Blijf of wordt je lid gedurende deze maanden? Dan krijg je natuurlijk wel waar voor je geld! Wat dat is, dat blijft nog even een verassing!

Tijdens de live Q&A behandel ik vragen die voorafgaand aan de sessie zijn ingestuurd. Daar mag je mij alles vragen. In de besloten Facebookgroep zal ik ook aanwezig zijn. Hier kan ik echter niet alle vragen persoonlijk beantwoorden. 

Wanneer je lid wordt is dat voor de duur van minimaal 1 maand. Meld je jezelf niet af? Dan loopt je membership gewoon door.

Iedere maand zijn de deuren een week lang geopend. Tijdens deze periode kan je je aanmelden via deze pagina. 

Dat kan heel eenvoudig door minimaal 5 werkdagen voorafgaand aan de volgende incasso een mailtje te sturen naar marloes@flowplanners.nl. Dan zorg ik ervoor dat je lidmaatschap wordt beëindigd. 

Je kan zeker lid worden, maar helaas mis je wel de leuke onderdelen die alleen plaatsvinden in de Facebookgroep. Het is daarom wel aan te raden om een account aan te maken.

Na iedere workshop en Q&A ontvang je binnen 24 uur een opname van de sessie in je e-mail. Vervolgens zijn de replays gedurende de 4 maanden terug te kijken. 

De eerste keer reken jij af middels iDeal. Daarna wordt iedere maand op dezelfde dag het membership automatisch afgeschreven door middel van een automatische incasso. Kortom, geen gedoe, met iedere maand zelf de betaling overmaken. 

Mag ik je verwelkomen?