Jammer joh, dat leven in de 21e eeuw.

Afleiding. Gebrek aan focus.  Externe prikkels. Terugvallen in veilige patronen. Tienduizend ballen hooghouden? Sociale verplichtingen. Chaos. Onrust.

Waar is nou die vrijheid waar je zo van droomde voordat je ging ondernemen?

Je probeert alles bij te houden en overal ja op te zeggen. Het is nauwelijks bij te houden en toch wil je niemand teleur stellen. Behalve jezelf…

Maak van het uitstellen van taken niet langer een optie!

Schitterende plannen waar je je toch niet aan houdt. De stok achter de deur die je niet voor jezelf kunt zijn. De tijd die je niet neemt voor jezelf, maar wel weggeeft aan een ander. De cursus waar je maar geen tijd voor vrijmaakt. Het uitzoomen op je bedrijf en een goed nadenken over de richting die je opgaat. De waslijst aan ‘ik-zou-eigenlijk-ook-nog-moeten-doen’s’kan nog eindeloos veel langers, maar je snapt mijn punt.

Als ondernemer ben je goed in het waarde leveren aan je klanten. Je staat voor iedereen klaar. 

Aan je bedrijf werken, dat is een ander verhaal….

Planning maken

Het is allemaal niet zo moeilijk

Als ik ergens duizend procent van overtuigd ben is dat we het onszelf zo onnodig moeilijk maken. We proberen onszelf in bochten te wringen die niet lukken. Jassen aan te trekken die niet passen.

Overtuigingen, gewoontes, ritmes, pogingen om je leven te veranderen…

 • Om 5u opstaan, omdat inspirator X dat ook doet.
 • Dikke stress door je “Inbox Zero” beleid.
 • Plannen laten vallen “anders is er geen ruimte voor creativiteit”.
 • Onmogelijke deadlines doordat je jezelf wijs maakt dat je dan echt goed kan presteren
 • 60 uur in de week werken hoort er nu eenmaal bij als ondernemer.
 • “Doelen stellen doe ik niet aan, want wat als ik het straks niet meer wil?”
 • Stiekem gewoon bang dat je je doelen niet haalt…

In het membership ga ik jou niet vertellen dat het anders kan. Ik neem je mee op ontdekkingstocht zodat jij gaat ervaren wat voor jou werkt

Ik geloof namelijk niet pasklare methodieken of systemen die voor iedereen werken. Wordt ook een Goal Getter en ontdek welke manier van werken bij jou past!

Sluit aan bij het Goal Getters - Membership

En ervaar wat de wekelijkse Flow Sessies voor jou kunnen betekenen.

Deze sessies vormen de absolute basis van het membership!
Iedere week is er Flow Sessies. In een werkblok van 09:00u – 12:00u gaan we samen werken. Geen gezellig praatclubje, maar met volle focus aan je doelen werken. Iedere keer ben ik opnieuw verbaasd van de hoeveelheid werk die tijdens deze sessies, op een relaxte manier, wordt afgetikt! 

In de even weken is de sessie op woensdag. In de oneven weken is de sessies op dinsdag (tijdens de schoolvakanties zijn er geen sessies!)

Flow Sessie - Flow Planners

Wat de deelnemers zeggen over de Flow Sessies!

Review Flow Sessies

Deze bonussen krijg je er gratis bij!

Persoonlijke effectiviteit

Masterclasses

Iedere maand is er een (gast-)masterclass rondom uiteenlopende onderwerpen. Tijdens deze sessie krijg je veelal niet alleen maar kennis, je wordt ook direct aan het werk gezet. Zo creëren we met elkaar de ruimte om daadwerkelijk resultaten te behalen. Kan je er niet bij zijn? De opnames van deze masterclasses zullen via de mail met je worden gedeeld.

Motivatie ondernemers

Community

Ik geloof dat je niet alleen van mij kan leren, maar juist ook van elkaar. In het besloten Telegram kanaal deel ik iedere werkdag een bericht waarop je kunt reageren en je vragen kunt stellen. We vieren samen onze successen en je krijgt persoonlijk feedback van mij en/of een van de andere Goal Getters! 

Productiviteit

Leeromgeving

Zolang jij lid bent, heb je toegang tot de online leeromgeving. Met lessen over doelen stellen, systemisch denken en flexibel plannen ligt het realiseren van je dromen binnen handbereik.

Deze lessen praktisch toepasbaar, zodat jij hier direct mee aan de slag kunt.

De investering in het Goal Getters - Membership is €27,- exclusief BTW per maand

Je zit nergens aan vast, want je kan elke maand opzeggen. Uiteraard kan je ook weer opnieuw instappen zodra je dat wilt. Je houdt 4 maanden toegang tot de replays van de workshops die zijn gegeven in de maand(en) dat je betaalt hebt.

Ik heb nu veel meer rust in mijn werkdagen en voel controle over mijn taken.

De reden dat ik bij het membership ben ingestapt is omdat ik de Flow Sessies heel erg fijn vind. Ik merk dat ik zoveel gedaan krijg in zo’n Flow Sessie. Ik probeer ook bij iedere sessie aanwezig te zijn.

Verder staan er handige en praktische tips over productiviteit en focus in de online leeromgeving en is er een live masterclass. Genoeg reden voor mij om voor de no brainer prijs lid te blijven. Het verdiend zich absoluut terug. 

Technisch VA

– Talitha van de Voorde

Wie is Marloes?

Hi! Ik ben Marloes de Jong, 37 lentes jong. Ik het dagelijkse leven ben ik moeder van Thijs en Daan en getrouwd met John. Sinds 2020 wonen wij, samen met mijn schoonouders, in ons droomhuis in Ouddorp.

Als ondernemer is het mijn missie om jou te laten ervaren dat het ook anders kan. Ik begeleid ondernemers naar meer rust, overzicht en focus waardoor dromen en doelen op een relaxte manier worden behaald.

Je mag me best eigenwijs noemen. Daarnaast heb ik in mijn vorige leven van alles gedaan op werkvlak. Dat heeft er wel toe bijgedragen dat ik heel wat kennis en ervaring rijker ben geworden.

Ik werd hier alleen niet gelukkig van. Al vrij snel zag ik waar het makkelijker, beter of slimmer kon binnen een bedrijf, maar mijn visie werd veelal niet gewaardeerd. Daarnaast miste ik de vrijheid die ik als eigengereid persoon (lieve benadering voor eigenwijs) zo voor ogen heb.

In 2016 na ik de sprong in het diepe door mijn eigen planners op de markt te brengen. Vanaf daar ging alles in een stroomversnelling. Inmiddels begeleid ik ervaren ondernemers 1 op 1 naar meer rust en overzicht in hun bedrijf. Daarnaast leer ik ze doelgericht werken, zonder concessies te doen op alle gebieden van hun leven. 

Omdat mijn tijd beperkt is, maar ik sta te popelen om het leven van een grote groep ondernemers drastisch om te gooien heb ik besloten om een belangrijk deel van mijn kennis in te zetten in deze Membership

Toegang tot mijn lessen, inzichten en kennis op een laagdrempelig en resultaat gerichte manier was nog nooit zo makkelijk!

Personal Assistent voor ondernemers

Live sessies

Er zijn 2 verschillende soorten live-sessies. De Flow Sessies en de Gast-masterclasses.

De Flow Sessies zijn van 09:00u (instroom 08:45u) tot 12:00u. In de even weken op woensdag en in de oneven weken is de sessies op dinsdag. Tijdens de schoolvakanties zijn er geen sessies! Kan je er niet bij zijn? Van deze sessies ontvang je geen replay, de kracht van deze sessie ligt echt bij het live aanwezig zijn. 

De Gast-masterclasses vinden op wisselende dagen en tijdstippen plaats. Dit heeft onder andere te maken met het rooster van degene die de masterclass verzorgt. Deze worden uiteraard wel vooraf aangekondigd. Tevens ontvang je altijd een replay van de masterclass welke je 4 maanden terug kunt kijken. 

September
 • Woensdag – 7 september – Flow Sessie
 • Donderdag – 8 september – Masterclass
 • Dinsdag – 13 september – Flow Sessie
 • Woensdag – 21 september – Flow Sessie
 • Dinsdag – 27 september – Flow Sessie
Oktober
 • Gast-masterclass nader te bepalen
 • Woensdag –  5 oktober – Flow Sessie
 • Dinsdag – 11 oktober – Flow Sessie
 • Woensdag – 19 oktober – Flow Sessie
November
 • Gast-masterclass nader te bepalen
 • Dinsdag – 2 november – Flow Sessie 
 • Dinsdag – 8 november – Flow Sessie
 • Woensdag – 16 november – Flow Sessie
 • Dinsdag – 22 november – Flow Sessie
 • Woensdag – 30 november – Flow Sessie
December
 • Gast-masterclass nader te bepalen
 • Dinsdag – 6 december – Flow Sessie
 • Woensdag – 14 december – Flow Sessie
 • Dinsdag – 21 december – Flow Sessie

Veelgestelde vragen

Voor ondernemers die klaar zijn met zichzelf kleinhouden en verlangen naar grote resultaten, zonder dat ze hier privé de prijs voor betalen. Ondernemen in rust en met overzicht. Vertrouwen in je toekomst en in jezelf terwijl je ten volste geniet van het leven. Utopie? Echt niet :-D.

Laat me beginnen met het feit dat zelfs 1 sessie zijn geld meer dan waard is!

Daarbij is niet de bedoeling dat jij, koste wat kost, iedere sessie in je agenda propt. Het is juist de bedoeling dat je gaat ondernemen en werken op basis van jouw voorwaarden. Je kiest zelf waar je aan wilt deelnemen en wat je eventueel later terug wilt kijken. 

 • De Flow Sessies zijn wekelijks van 09:00u – 12:00u. De dagen wisselen tussen dinsdag en woensdag. Zo is er altijd wel een dag dat jij kan aanhaken.
  Hiervan ontvang je geen opname. De kracht zit hem juist in het erbij aanwezig zijn. Kan je hier niet bij aanwezig zijn? In de leeromgeving vind je een Flow Gids waarin ik uitleg hoe je deze sessie ook voor jezelf kunt faciliteren.
 • De masterclasses vinden afwisselende dagen en tijden plaats, in verband met de agenda van de gastspreker. Kan je hier niet bij aanwezig zijn? Geen probleem, van deze sessies ontvang je een opname!

In het besloten Telegram kanaal ben ik zelf aanwezig. Met regelmaat zal ik daar een Q&A organiseren en zal ik de leden van feedback voorzien.

Ik ben alleen niet jouw persoonlijke coach. Ik wil namelijk dat je zelf gaat ontdekken welke manier van werken voor jou werkt. Door te kijken hoe anderen hier mee omgaan in combinatie met de adviezen en tips die ik geef kan je zelf jouw optimale manier van werken ontdekken.

Wanneer je lid wordt is dat voor de duur van minimaal 1 maand. Meld je jezelf niet af? Dan loopt je membership gewoon door.

Je kan je altijd aanmelden. Zo hoef je niet te wachten totdat jij er echt klaar voor bent!

Je kan zeker lid worden, maar helaas mis je wel de waardevolle berichten die alleen worden geplaatst in Telegram. 

Telegram kan je heel eenvoudig downloaden op je smartphone en is gratis en lijkt in de basis veel op What’s app. Probeer het eens!

Na iedere workshop en Q&A ontvang je binnen 24 uur een opname van de sessie in je e-mail. Vervolgens zijn de replays gedurende de 4 maanden terug te kijken. 

De eerste keer reken jij af middels iDeal. Daarna wordt iedere maand op dezelfde dag het membership automatisch afgeschreven door middel van een automatische incasso. Kortom, geen gedoe, met iedere maand zelf de betaling overmaken. 

Mag ik je verwelkomen?