Focussessie

In een halve dag je chaos onder controle

Focussessie

Overzicht en focus is de basis voor duurzaam succes

Als ondernemer heb je sterke dromen en mooie toekomstplannen. Waarschijnlijk is dat de reden waarom jij je onderneming bent begonnen. Je creëert je eigen werk en dat is fantastisch. Hierdoor weet ik ook dat een goede planning essentieel is. Doe je dit niet dan is de kans op afleiding enorm. Half afgeronde projecten, ideeën die niet van de grond komen, lanceringen waarbij je achter de feiten aanloopt, enzovoort. Met als gevolg dat je in je privé-leven gefrustreerder raakt. Je neemt je werk mee naar huis en kan niet meer goed ontspannen. Aan het einde van de dag voel je je onrustig. Onrustig door alles wat nog moet en onrustig over de vraag of je wel hebt gedaan wat noodzakelijk was. Hoort dit bij het ondernemerschap?

Tientallen dames gingen je al voor

In de afgelopen jaren heb ik me toegelegd in allerlei manieren van plannen, persoonlijke effectiviteit en mindset en al snel ontdekte ik patronen. Iedere keer ging het op hetzelfde punt fout. Hoe kan je dat voorkomen?

Inmiddels ben ik heel wat studies, boeken en trajecten verder en kan ik mezelf bestempelen als expert op het gebied van planning en persoonlijke effectiviteit. Op dagelijkse basis begeleid ik vakvrouwen in hun bedrijf naar meer overzicht en focus. Met als resultaat doelgerichter werken, direct meer rust n zowel werk als privé.

Overzicht in je bedrijf

Loop jij ook regelmatig vast op:

Wanneer het niet helder is wat je precies moet doen, hoeveel tijd je daarvoor hebt en hoe je dat moet indelen, loop je altijd achter de feiten aan. Ook al gooi je er vijf lijstjes en zes planners tegenaan.

Stel nou dat je leven er zo uitziet:

Planning maken

Wat heb jij nodig om je planning overzichtelijk te maken?

Dit aanbod is voor jou wanneer je als onderneemster niet op zoek bent naar een langdurige samenwerking. Jij wilt in een eenmalige sessie de overzicht en focus aanbrengen om van daaruit zelf door te pakken.

Je bent op het moment heel druk hebt met de drukte die jijzelf creëert. Je overzicht is weg en je mist grip op je prioriteiten. Jij wilt weer de balans en structuur terugbrengen in je onderneming en dat lukt jezelf niet meer. Daarom zou je graag samenwerken met een expert op dit gebied. Hierdoor creëer je direct een goede stok achter de deur

Dit alles vanuit rust, balans en voldoende vrijheid!

Ik dacht niet dat flexibel plannen mogelijk was. Inmiddels zie ik in dat dat wel kan! Nu heb ik de juiste structuur, zodat ik doe wat ik moet doen. Met voldoende vrijheid om mee te bewegen in mijn persoonlijke ritme.

Angela Lodder

Wat mag je van mij verwachten tijdens de focussessie

De intake

Voorafgaand aan onze sessie krijg je een uitgebreid intakeformulier. Hierin vraag ik jou alles omtrent je bedrijf en je doelstellingen. Zo gaan we tijdens de focussessie met een sterke basis aan de slag. Hierdoor haal je het maximale uit onze sessie.

Je focussessie

Deze sessie vindt online plaats en duurt 3 uur. In nog geen halve werkdag heb je je complete overzicht en focus terug. Na afloop schrijf ik een verslag. Zo kan jij op je gemakt de belangrijkste punten terug lezen. Dit draagt bij aan jouw langdurige focus.

Eenvoudig systeem

Tijdens onze sessie leer je direct hoe je zelf rust en overzicht kunt creëren en bewaren. Dit komt door een eenvoudig en doeltreffend systeem. Hiervoor gebruik ik Notion. Dit is een online tool voor het verzamelen van al jouw taken, notities en nog veel meer!

Eenmalige investering van €397,- exclusief BTW

Onze call vindt online plaats op een woensdag, donderdag of vrijdag. Na betaling van deze sessie ontvang je een mail met daarin een link om je afspraak direct in te plannen in mijn agenda. Dit kan altijd binnen 4 weken, vaak al eerder!

Tijd om te ondernemen vanuit rust en vertrouwen!

Ben jij er klaar voor om gestructureerd jouw bedrijf te leiden en een duidelijke scheiding tussen werk en privé te ervaren? Boek dan direct een focussessie. Na betaling ontvang je een mailtje met aanvullende informatie en om jouw afspraak met mij in te plannen!

Focus gesprek

Daar kan ik inkomen, daarom hou ik van flexibel plannen. We maken een planning op een manier die bij jou past, met altijd de ruimte en mogelijkheid om wat te schuiven. Ook jij gaat plannen leuk vinden!

Jazeker! Als zakelijke planner werk ik minimaal 6 maanden samen met onderneemsters. Daarbij gaan we nog een stap verder dan alleen planning, al begint het daar wel mee! Lees hier verder wanneer je er meer over wilt weten.

Ben jij er klaar voor om gestructureerd jouw bedrijf te leiden en een duidelijke scheiding tussen werk en privé te ervaren? Dan ga ik graag met je aan de slag!