Flow Sessies

Vlieg in 2 uurtjes door je to-do's heen!

flowsessies

Maak van het uitstellen van taken niet langer een optie

Schitterende plannen waar je je toch niet aan houdt. De stok achter de deur die je niet voor jezelf kunt zijn. De tijd die je niet neemt voor jezelf, maar wel weggeeft aan een ander. De cursus waarvoor je maar geen tijd vrijmaakt om daadwerkelijk te volgen. Het uitzoomen op je bedrijf en eens goed nadenken over de richting die je opgaat. De waslijst aan ‘ik-zou-eigenlijk-ook-nog-moeten-doen‘s kan nog eindeloos veel langer, maar je snapt mijn punt. Als ondernemer ben je goed in het waarde leveren aan je klanten. Je staat voor iedereen klaar. Aan je bedrijf of aan jezelf werken, dat is dan een ander verhaal…

Flow Sessie - Flow Planners

Ervaar een andere manier van werken

Het is mijn missie om te laten zien dat de overtuiging die veelal heerst rondom plannen nergens op is gebaseerd. ‘Alles moet strak in de agenda staan.’ Of wat dacht je van ‘wanneer ik plan is er geen ruimte voor creativiteit.’

Grote onzin als je het mij vraagt. Maar hoe kan ik jou laagdrempelig laten ervaren dat het ook anders kan? Dat je vrijheid kan ervaren wanneer je plant?

"Plannen is een leidraad voor jezelf creëren die je voldoende houvast geeft om de stappen te zetten die nodig zijn om je dromen en doelen te realiseren zonder dat het je beklemt."

Sluit aan bij de wekelijkse Flow Sessies

Jij wil...

Ik wil...

Haal het maximale uit de Flow Sessies!

Sessies? Ja!
Ik ben ervan overtuigd dat wanneer jij eenmaal hebt meegedaan met één van de Flow Sessies dat jij net zo enthousiast bent als ik. Dat je besluit vaker mee te doen. Je ervaart namelijk dat je in deze paar uurtjes op een leuke manier zoveel ontzettend veel werk verzet, dat je nieuwe kennis en informatie opdoet en dat je nieuwe mensen ontmoet. 

Overtuigd! Of liever eerst zelf ontdekken?
Voor €5,- (ex. btw) per sessie doe jij al mee en werk je samen met mij en de andere Flow Planners aan je eigen dromen en doelen

Gratis Flow Gids

Wat is flow? Hoe kan ik me het beste voorbereiden op deze sessies? Antwoord op deze vragen en meer vind je in de digitale Flow Gids die jij gratis ontvangt na reservering van jouw plek. 

Mockup Flow Gids

Wat staat je te wachten tijdens deze sessies?

Tijden

Praktisch

Flow werken

Sluit je aan en ontdek zelf wat een Flow Sessie voor jou doet

Een volledige webpagina voor een héél laagdrempelige dienst. Ik geloof niet dat je eenvoudiger en goedkoper toegang tot mijn kennis kunt krijgen dan door middel van de Flow Sessies.

Ben je tot hier gekomen met lezen, dan zou ik zeggen. Wacht niet langer, meld jezelf aan en join de Flow Planners.

Nog nooit mee gedaan met de Flow Sessie?

Het is bijna niet in woorden uit te drukken wat de Flow Sessies voor jou kunnen betekenen. Iedereen haalt er andere lessen en inzichten uit. Wil jij ervaren wat de Flow Sessie voor jou kan betekenen? Meld je eenmalig gratis aan voor een Flow Sessie en ervaar het zelf!

Gebruik tijdens het reserveren van jouw sessie(s) de code “FLOW” en krijg 1 sessie gratis!
Deze code mag uitsluitend gebruikt worden wanneer je nog nooit gratis aanwezig bent geweest.

Uitchecken

Kies de datum(s) waarop je wilt deelnemen

Product
Quantity
Price
Woensdag – 1 december
6,05
Maandag – 6 december
6,05
Dinsdag – 14 december
6,05

Factuurgegevens

Jouw bestelling

Product Subtotaal
Online Flow Sessies – Woensdag – 1 december  × 1 6,05
Subtotaal 6,05
Totaal 6,05 (inclusief 1,05 btw)
  • Kies je bank