Diensten

Samenwerken met Flow Planners

Whaaaa! Ik ben echt super enthousiast! Er gaan zulke toffe dingen gebeuren en er komen zulke mooie kansen aan voor jullie. We gaan namelijk samenwerken. Tenminste, als jij dat ook wilt. Ik ben er in ieder geval helemaal klaar voor.

DIENSTEN

Er komt echt zo iets tofs aan! Nog een paar dagen en dan ik je er alles over vertellen! Voor nu alleen een stukje gevoel :-D.

HET KLOPT! 💫

 

Opeens zie ik het allemaal heel helder! Opeens weet ik dat wat ik doe klopt en dat al mijn ideeën samen vallen en het complete en JUISTE plaatje vormen.

 

Onlangs lag ik op bed om het boek van Hal Elrod (Miracle Morning) te lezen. En de manier waarop hij schrijft, het raakt me, het inspireerd me! Evenals het gesprek wat ik van de week had met een goede vriendin. Het wordt me opeens allemaal helder en duidelijk.

 

Ik voel mijn hart kloppen in m’n kas en ik word enthousiast. Ik weet dat ik er klaar voor ben. De Next Level komt eraan. Het voelt goed!

 

Planning, strategie, focus, time-management, automatisering, versimpeling, input v.s. output, productiviteit en bovenal TIJD!

 

Een greep uit de onderwerpen waar ik me mee bezig ga houden. Uiteraard doe ik dat al via de planner, maar ik wil meer. Ik wil GROTE impact maken. Ik wil anderen HELPEN om rust en tijd te vinden in hun drukke planning.

 

Voor nu draag ik het idee nog heel even bij me. Ik hou jullie nog even in spanning. Eerst ga ik hier zelf lekker mee aan de slag, maar ik kan je nu al vertellen: HET KLOPT!!

Stay tuned!

Liefs Marloes!